nederlands
english

Kennisbank Sociale Innovatie

Best practices en andere informatie over Sociale Innovatie, Slimmer Werken en Innovatief Organiseren

Terug naar start

Kenmerken

  • Datum van publicatie: 8 augustus 2012
  • Datum van plaatsen: 8 augustus 2012

Downloads

Delen

Acties

Waardering:
Waardering: De Greef Coatings
SluitenX

We werken nu nog met veel plezier
aan sociale innovatie, maar het NCSI
stopt per 1 april 2012 haar activiteiten!

Hoe lang kunt u ons nog bereiken?

De Greef Coatings

2012 - Het bedrijf dat metaal bewerkt met coatings en dat 9 medewerkers heeft is meer aandacht gaan schenken aan de ontwikkeling van medewerkers én aan de behoefte van klanten.

De veranderingen vonden plaats in het kader van een Mijn Bedrijf 2.0 project en werden begeleid door coaches van FWDMove en Zomercoaching. Samen hebben ze onder andere de kernwaarden van het bedrijf vertaald naar competenties, de communicatie met de klanten ontwikkeld en structuur en inhoud van functioneringsgesprekken vastgesteld.

Nu zijn de medewerkers beter op de hoogte van de koers van het bedrijf en krijgen ze meer ruimte om aan te geven wat zij belangrijk vinden. Dat maakt het bedrijf flexibel en een basis voor innovaties door samenwerking met derden is gelegd.

Verwijzing
In de bijlage is de volledige beschrijving van de case opgenomen en een link naar een youtube filmpje: http://youtu.be/mcXTEsVF1Ws. Het betreft een van de acht cases uit het boek: ‘Slimmer werken in het MKB. Mijn bedrijf 2.0. De winst zit in je mensen’.

Steekwoorden
MKB, Duurzame inzetbaarheid, Talentontwikkeling